Collecties

Fylds

Terug

BELGISCH VAKMANSCHAP

Bedden van Fylds’ worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Op maat of zelfs nog een stapje verder. Door meester-beddenmakers die voor hun ambacht leven. Hun ervaring en passie is door geen machine te vervangen.

PROGRESSIEVE VERENCOMBINATIE

De meester-beddenmakers van Fylds’ slaagden erin om ultra lage, soepele Airflo®-pocketveren met een draaddikte van slechts 1 mm (comfortlaag) te combineren met iets bredere en hogere Multi-Low® of Posturfil®-pocketveren (steunlaag) en de hoge “High Touch”-pocketveren (basislaag) tot een unieke matraskern met progressief oplopende weerstand.

De bovenste Airflo®-veren verzekeren een aangenaam zacht eerste contact en een maximale aansluiting aan uw lichaam. Ze zitten verpakt in geperforeerde zakjes voor een optimale ventilatie en hygiëne. Onafhankelijk van vorm, verhoudingen of gewicht. De dieper liggende Multi-Low® (7 comfortzones) of Posturfil®-veren vormen de perfecte basis in combinatie met de “High Touch”-veren (7 comfortzones). De verdeling in 7 comfortzones d.m.v. 3 verschillende draaddiktes, biedt een optimaal uitgebalanceerde ondersteuning van het hele lichaam.

De 3 types veertjes en veren (tot meer dan 2.000 stuks per vierkante meter) zijn verpakt in individuele, ademende pockets. Een klassieke pocketverenmatras is niet flexibel en ondersteunt uw lichaam slechts in één richting. De veren van de Fylds’ matrassen zijn zowel horizontaal als verticaal met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een optimale interactieve werking, met steun uit alle richtingen.

 Het eindresultaat is een extreem comfortabele, perfect ventilerende en uiterst duurzame kern voor uw matras. Naar voorkeur leverbaar in een iets zachtere, een standaard, een iets hardere en een extra stevige variant.

    Fylds in onze toonzaal

    Fylds in onze toonzaal

    Fylds in onze toonzaal

Heb je een vraag voor ons?

Laat ons dan vooral iets weten! Of kom meteen langs in onze winkel.

Contactgegevens

Reyskens Droomdesigners 
Winkel

Genkersteenweg 310
3500 Hasselt
Belgie

Telefoon
011 24 15 92 
E-mail
inge@reyskenshasselt.be

Openingsuren

Voor dringende gevallen buiten deze uren kunt u mij bereiken op 0473/37 13 02