Collecties

Nillspring

Terug

Nillspring ambachtelijk Belgisch design
Om u een zalige nachtrust te garanderen, gebruiken zij bij Nill Spring ook voor hun matrassen steeds de beste en nieuwste materialen. Hiertoe behoren enkel kwaliteitsmaterialen zoals Belgische damast tijk, naturalis, Pulse latex en Zwitserse wol. Hun matrassen zullen u jaren met de glimlach doen ontwaken. Elke Nill Spring matras is op maat en in 4 verschillende hardheden verkrijgbaar. Tevens zijn onze matrassen ook 100% recycleerbaar.

Al jaren is Nillspring gepassioneerd door duurzame, comfortabele en vooral mooie meubelen. Deze 3 eigenschappen vind je dan ook terug in elk van zijn boxspringmodellen. Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren en kwalitatieve stoffen. Door de unieke combinatie met de ambachtelijke vervaardiging, garanderen zij u een Nillspring bed dat u vele jaren zal doen genieten van een zalige nachtrust.

Fondo

Less is more: wie van minimalistisch design houdt, zal de Fondo zeker appreciƫren. Deze unieke box combineert design met het comfort van een boxspring. Door zijn fijne uitstraling en stijlvolle poten geeft hij het slaapcomfort een vernieuwende look. Zoals alle Nill Spring boxsprings is de Fondo volledig op maat te verkrijgen en kan u kiezen uit meer dan 500 stoffen.

prijzen te vinden in onze webshop

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring in onze toonzaal

  Nillspring bij onze klant

Heb je een vraag voor ons?

Laat ons dan vooral iets weten! Of kom meteen langs in onze winkel.

Contactgegevens

Reyskens Droomdesigners 
Winkel

Genkersteenweg 310
3500 Hasselt
Belgie

Telefoon
011 24 15 92 
E-mail
inge@reyskenshasselt.be

Openingsuren

Voor dringende gevallen buiten deze uren kunt u mij bereiken op 0473/37 13 02